Pureple Yoga Studio

Sinds 27 april 2019 heb ik officieel mijn eigen yogastudio aan huis. Wil je graag weten wat yoga voor jou kan betekenen? Of wil je eens een lesje meedoen? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Diverse yogalessen

In de voormalige woonkamer van mijn huis geef ik diverse yogalessen. Denk aan stoelyoga (geen yogakleding voor nodig), rustige yoga, yoga voor vroege vogels en Yoga voor burn-out, angst en paniekaanvallen. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen ervaring me yoga te hebben of lenig te zijn. Als ik het kan, en geloof me, toen ik net aan yoga begon was ik zo stijf als een plank, kan jij het zeker!

Ik werk in kleine groepen met maximaal 8 deelnemers. Individuele aandacht staat bij mij centraal.

Wil je weten wanneer de lessen zijn en wat het kost? Kijk dan op de pagina roosters en tarieven. Ik hoop je binnenkort een keer te zien!

Mijn ervaring

Wil je weten waarom ik yogadocent ben geworden? Lees dan mijn verhaal. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat je er echt een rijker mens door wordt. Je creëert een moment voor jezelf en leert echt naar je eigen lichaam luisteren. Want in de hectiek van de dag, waarin je werk, gezin, vrienden en sociale media alle aandacht vragen, vergeet je soms om aan jezelf te denken.

Locatie en contactgegevens

Nieuwe Vlissingseweg 181
4387 AD Vlissingen
Bekijk op Google Maps

Telefoon: 06 24 760 965
E-mail: laurens@purepleyoga.nl