Pureple Yoga

De lessen die je bij Pureple Yoga kunt volgen gaan altijd over het leuker maken van je leven. Door te genieten van de omgeving tijdens een ontspannen les in de buitenlucht, je lekker inspannen tijdens een fysieke Pralaya les of je laten inspireren tijdens een rustige Anti & After Burn-out Yoga les.

 

Laat je leven bloeien, simpelweg omdat er geen andere optie is.

In mijn verhaal las je dat ik in een burn-out terecht kwam en toen de beslissing nam dat het anders moest met mijn leven. Het werd te pijnlijk om te blijven wie ik was, het werd tijd om te bloeien.

En onder andere dankzij yoga heb ik heel veel ontdekt en veranderd aan mijn leven. En omdat ik zeker weet dat ik andere mensen kan helpen met deze ervaringen heb ik besloten een Yoga Teacher Training te volgen en Pureple Yoga op te richten en daaronder lessen en coachingsessies te geven.

Op 25 maart 2018 ontving ik mijn 200hr Teacher Training certificaat. Vlak daarna heb ik Pureple Yoga officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Yoga ervaringen en studies

  • In 2015 begonnen bij Hart aan Zee Yoga (Middelburg) van mijn lieve oud collega Carlijn. Begonnen met 1x in de 2 weken, en langzaam opgebouwd 1x per week.
  • In 2016 verder gegaan bij Flow’er Live Yoga (Middelburg) bij diverse docenten. Begon daar 1x per week, later 2x per week en in 2017 gedurende een aantal maanden iedere dag.
  • In 2017: Dagelijks iedere dag thuis Yoga, 1 of 2x in de week in de studio bij Flower
  • Eind 2017: begonnen met de 200hr Yoga Teacher Training bij Yogasite (Breda)
  • In 2018: Naast thuis oefenen, in de studio bij Flower en de Teacher Training ben ik ook de traditionele lessen Satyananda yoga gaan volgen bij Yoga Sadhana (Vlissingen).
  • In 2017 en 2018 diverse workshops gevolgd waaronder : 3 dagen Pranayama & Yoga Nidra fundamentals, 3 dagen verdieping retreat Pralaya Yoga, Yama’s & Niyama’s, zomerstudies over de 8 pijlers van VREUGDE.